NY BLOGG!

kolla in min nya blogg  www.debaleena.myshowroom.se

I NEED!

  
                                                 Logo
                             
                                             Americano Hood 299:-
                                
                                                           Preppy Sweater 299:-
                                 

                                                           Alasso Top 99:-
                          
                         
                                                          


FILMDAGS


Mot centrum

Ska snart gå och handla snart. Har ändå inget att göra just nu  Pratar med sötisen Shagota på mobilen och det ska jag göra halva dagen. Så Heej då sålänge


SÅ ARG!

 
Vi har ett bil-spel på datorn som jag hitta. Min kusin lärde mig hur man skulle spela och vad man skulle göra. Och det var jätte kul. Men nu kanske ni tänker på datorn? Hur kan det vara roligt? Jag hatar igentligen at spela bil-spel på datorn. Men det här spelet äger! Först spelade jag på min syrras profil eftersom hon visste redan att vi hade det hära bil-spelet. Senare skapade jag en egen profil, min profil. Så min syrra visste inte hur man spelade eller någonting och jag tänkte hjälpa henne så hon fick köra på min profil en liten stund. Och jag hade skaffat en röd fin ferrari där jag bodde i en fin villa på ett bra ställe jag hitta. Jag hjälpte min syrra hon fick köra ett race som hon ville jag blev ju bara glad om hon kom 1:ta hela tiden lixom det är ju jag som får pengarna. Jag sa till min syrra jag kommer snart och nästa sekund jag kom tillbaka hade hon tagit bort hela min profil och alla pengar jag hade tjänat. Jag sa! VA FAN HAR DU GJORT! DU HAR JU BÖRJAT OM HELA SPELET! Hon sa jag ville bara köra en gång till. Då sa jag värför läste du inte innan du trycker på något (allt stog på engelska) Då sa hon jag orkade inte............ JAG?????????????? BORTA!....................... Nu måste jag köra om hela skiten!
 


NYA SKOR


Jag är så bra. Tog på mig skorna och gick me dom ute innan jag skulle visa bloggen. Aja dom är jätte bekväma. Men dom är mycket finare i verkligheten än på bilden. Köpte dom på Dinsko


Godmorogn

Tjena allihoppa vaknde nyss är helt pigg brukar aldrig vara pigg när jag vaknar helt sjukt! Men idag ska jag hem till min faster det är någon slags indisk tradition. Kommer inte kunna blogga på hela dagen eller jag vet inte än men jag hoppas att jag kan blogga något inlägg hemma hos dom. Kommer kanske blogga ettt inlägg tilll innan jag åker :D

Dålig uppdatering jag vet!

                         Men hallå på er förlåt för den dåliga uppdatering men nu är jag igång igen:)


 Jag åkte igår till Södertälje igen med syrran hon ville köpa en sak och hon var så snäll att hon köpte ett par skor till mig blir så glad, men jag behövde verkligen ändå ett par nya skor så jag är väldigt tacksam för det Mina skor hade gått sönder haha!. Men vad har ni gjort idag? Själv så åkte jag tilll Tumba för att köpa lite saker. Och senare vid halv 3 möte jag upp Wilma och Moa. Vi gick runt lite överallt det var väldigt jobbigt på slutet för att vi var så hungriga alla tre hade bara ätit frukost .Vi hade hade typ inte ätit på 6-7 timmar vi alla tre var lite gnäliga för att vi var så hungriga, men asså jag hållde på att dö kunde knappt gå haha!. Men till slut gick alla hem. Är lite ledsen att jag inte kommer att träffa Moa på hela 5 veckor! Kommer att sakna henne så jäkla mycket!


Chicken Wraps

Nu ska syrran och jag att Chicken Wraps


Min dag ungerfär!

Jag hann inte blogg innan jag skulle ner till Rönnige för möta upp Moa & Wilma som vanligt! Men min dag började med att jag att jag vakna 09.30 och gick ut kl 10 för att springa måste komma igång med trännigen hörrni! Kom hem 10.30, ducshade käkade frukost byte om och drog ut typ 11.35 och gick ner till Rönnigen.  Vi gick runt på massa ställen käka på doken mums det var länge sen de. Jag köpte ett par byxer för bara 50kr så jäkla biligt! Moa hade köpt såna tidigare för 200kr haha! Men orkar inte lägga upp dom på bloggen men dom är jätte sköna! Det kan jag bara säg:D Bloggar imorgon. Puss!


Kan verkligen inte!!!


Picknick

Hello! Kom hem runt 7 tiden från picknicken. Ska jag berätta värför vi hade picknick på riktigt. Vi skulle fira Moa för att hon fyllde ju år! Hon fick massa godis och presenter och mer så klart! Vi var på väg till platsen där vi skulle göra allting i ording. Så vi sa till Moa att hon skulle gå ut 15.25 och jag skulle möta henne vid en fotbolls plan så vi skulle hinna. Men när vi gick ut så vi kollade på klockan och börja gå skit snabbt men sen när vi var nära centrum så hör jag någon ropa mitt namn så titta jag bakom så ser jag Moa går bakom oss och hon gjorde det typ hela tiden  haha! Så vi börja springa från henne så vi skulle hinna ta ut allt från väskorna alla andra baa hhhöö??? vad gör dom haha!!! Sen gick allting bra så bra!  Nu slänger jag upp några bildert från idag:D
 Vår fina kladdkaka haha!
Men vi hade flera filtar senare! Alla tre kunde ju inte sitta på en med mat och sånt höhö!












11 Juli

Idag händer det en massa saker. Wilma och jag har en överrasknig till Muppen Moa. Vi ska ha picnick och där kommer det hända en massa saker:D Kan inte berätta exakt allt för att Moa kanske kolla på min blogg då hehe! Kommer berätta allting efter vi har kommit hem. Det kommer att komma massor med bilder också. Men har ni sätt vädert tänk om det börjar regna då kommer ju allting att bli förtstört, Men Hoppas på de bästa! Wilma kommer att koma hem till mig snart och jag har inte äns byt om en vet faktist inte vad jag ska ha på mig. Heej sålänge!


Danonino in my heart

För en timme sen blev jag sugen på Danonino. Så jag gick ner och köpte de haha! Men köpte bara av en smak och det är jordgubb det är min favorit, Jag känner mig som 5:åring just nu haha! Att jag äns skriver de här på min blogg. Vilken är eran favorit smak? Om ni äns äter det fortfarande:D


                                        Men titta vad jag fick me haha!


Where Them Girls At


H-H-H

Igår var jag i Hallunda hann inte blogga innan jag skulle åka till Hallunda skulle bara missat bussen då. Vi stor handla lite bara inget annat. Ja,snart ska syrran och jag gå på morgon prommenad. Sen ska vi kanske åka till Skärholmen eller stan vi får se:)

Är allt bra?

Är allt bra me er, Oj! det var länge sen jag fråga de haha! Idag vad ska hända idag??? Hmm det är ganska tråkigt att jag inte får tag i någon typ igen svarar. Mina favorit personer är inte hära många har rest bort andra är på landet och jag är här hemma!!! BUUUHHHUU! Jag och min kusse har planerat när jag ska komma hem till dom och sova över där en vecka eller så. Och på den veckan ska vi hinna me massa saker tillsamman saknar henne så mycket! Ska nog ta en duch nu så Heej sålänge!

HAR INGET LIV!

Tänkte visa upp en tröja som jag köpte igår och några andra skaer jag köpte för några veckor sedan.



FRUKTSKÅL=MUMS!

Ska snart börja skära frukter så det blir fruktskål mums va gott det ska bli:D Ska börja äta när Harry Potter Bakom magin börjar:)


...

Har varit i Huddige igen.. Jag gick ut runt 12.20  för att ta bussen och sedan tåget det är så varmt!När jag känner mig kok het känner jag mig för att gå runt naken haha! Men det är ju så vaarmt! Aja:D Hur har det varit med er dag just nu? Själv känner jag mig för att stanna hemma kan verkligen inte gå ut i den där värmen igen! Tänkte kolla på Harry potter- Bakom Magin Som börjar 20.00kanal 5. Men jag visar er senare vad jag har köpt


BRÅTTOM


DU ÄR EN DEL AV MIG MEN DU BÖRJAR ATT FÖRSVINNA FRÅN MIG


Grann hatare!

Jag hatar verkligen mina grannar som bor ovan för oss! Dom slänger vatten över hela vår balkong hela tiden!!! Sen min mamma hon la ut en liten växt utanför vår dör så att det skulle se fint ut men sen efter många månader växer växten så fin så kommer vår granne och bryter sönder den "eller vi tror att de va dom" Det ända jag hatar är varje gång min mamma är snäll mot barnen, Så blir deras mamma så jävligt arg. Min mamma öppnade proten åt grannarnas barn eftersom dom hade stått där typ i en halvtimme och ropat MAMMA ÖPPNA PORTEN! MAMMA ÖPPNA PORTEN! MAMMA ÖPPNA PORTEN! Men hon hör inte för han ska sitta och röka hela dagarna inget liv säger jag bara. EGOISTISKA MÄNNISKA!

                                             men vi tog in den i huset igen för att den kanske kan växa om på nytt:)


Var i Huddige

Var i Huddige för att titta på lite kläder bara.... Var där med min syrra och hennes kompis Helin. Vi tittade på lite saker och senare gick vi hem till Helin hon bor i villa den var skit fin:) runt 16.00 började syrran röra på hos hemåt. Så på vägen hem gick vi in till Tumba för syrran skulle köpa en kalender och jag skluee köpa en sprej deo kan inte ha vanlig deo för det blir så jäkla kletigt tycker inte ni de? Senare gick vi hem. Jag bytte om och gick till gymet för att möta syrran runt 7 tiden för att vi skulle åka till hallunda men NEJ! jag orkar inte det blir för stressigt vi åker någon annan dag. Jag hade lixom bytom duchat och allt blev så jäkla arg men jaja!
                                    Fick bli en klänning för att det var så jävligt varmt. Det är spegen som är smutsig inte klännigen

                                      outfit 2


????!!!!!!

Hann tyvär inte att blogga innan jag skulle till stan:(  Ska faktist vara hemma hela dagen hade jag mig tänkt. Men vad ska jag göra uppdaterar när jag har kommit på något haha!


Morgon prommenad

Förlåt men jag börjar faktist tröttna på min blogg därför orkar jag inte blogga så mycket, Kanske kan ge mig några nya tips? det skulle hjälpa mycket!                                                                                                                                   

Snart ska jag och min syrra gå på en morogn prommenad i typ 40 minuter. Sen när vi har kommit hem ska vi göra några tränings övningar. Senare ska vi tilll stan och typ köpa söker till min mamma lite. Men jag bloggar efter jag har kommit hem från prommenaden.  


 

Döör av värmen!

Idag så gick jag och Wilma ner till centrum och köpte lite saker vi höll på att dööö av värmen !!!!!!! Så senare gick vi ner till linnbanan och åkte där. Senare när vi skulle hem till mig tog vi en liten pause nere vid plaskis för att doppa fötterna och det var rikitigt skönt kan jag säga:D. Vi planerde lite saker för imorgon och kanske på måndag men det är hemligt ni får veta imorgon kanske. Ja... just nu sitter Wilma bredvid mig och ritar en massa men hon ska hem buuu!!!!
 


2 Juli

Wilma kommer till mig snart vi ska typ dra ner till centrum eller filmkedijan sen ska vi gå runt ganska lungn lördag kommer det bli:D


RSS 2.0