Vill ha det så jävla snyggt♥♥♥♥



 ungefär en sån kansake kan stå något annat på men den här ochkså gnaks snygg

sssooollll

Hello balloooo, vilken vram dag på länge det var typ första dagen på året jag kom hela tio minuter haha inte likt mig bloggar lite senare.. måste göra en massa




Rubrik...?

Ja, jag kom inte på någon rubrik förlåt att jag inte hann att blogga igår orakde inte och skulle inte hinna iallfall hade inte tid för att blogga. Men det är inte så många dagar kvar tills skolavslutnigen och dom dagarna som är kvar kommer det nog inte bli så mycket i skolan inga riktiga lektioner direkt..? Men imorgon kommer det nog vara vanlig dag på skolan. Tror  inte på onsdag jag vet inte kan skriva upp schemat på bloggen lite senare.

Heej, Hur har eran dag varit min dag har varit lite trött..:( Men sen sista lektionen på so:n fick vi köra en tävling om några saker vi skulle typ ner till rönnige och räkna saker där och hämta saker, men min so lärare gjorde det här tävligen för vi skulle röra på oss inte vara så jävla trött och tråkiga haha... typ:)
                     

Maddi Jane- Rolling in the Deep


Perfym

Juset jag köpte en perfym idag


Möms

Hejsan nu är jag hemma hos min fasters son vi ska käka pizza snart mm gott det ska bli . Senare ska vi hem till mina kusiner.

Mors dag present;)

Idag gick jag och Bella ner till centrum för att köpa mors dag present kan lägga upp imorogn vad hon fick eftersom det är mors dag imorogn:)


Väska

Hejsan kolla va jag fick av min mamma igår en väska nu behöver inte jag gå runt med stora väskor. Tyckte att väskan var ganska gullig 

Gungga klockan 12 på natten.... sjukt!

Vi fick gäster igår så mamma och jag försökte göra så mysigt som möjligt:) Ja sov vid klockan 01.00 och typ gick ut klockan 24.00 eller lite senare för att gungga Haha! det är igen vanlig gungga kan ta kort någon gång:)



Haha SPÖRENGN!


Vi får se

Tjena mitt bena;) Idag ska vi få gäster. Min fasters son har gift sig och vi ska träffa ahn fru hoppas det ska blivi håller på att städa och fixa n massa och så.... Så jag tror att jag inte kommer blogga så mycket mer idag tror jag vi får se!


Lite smått och gott:)

Tja nu ska jag sitta och mysa framför tv och har också me mig lite smått och gott:) Ska nog också plugga lite för att jag har fysik prov imorgon. Sen så ska jag bli klar med en sak jag håller på i träslöjden som jag ska arbeta med här hemma lägger upp det på bloggen lite senare:)

Det jag måste göra i sommar

OCH MYCKET MERA SÅKLART!

Shululo

Har nu haft en bra dag kanske? Själv så är det som vanligt och gjorde omprov  på matte och det gick bra bättre resultat  den här gången än förra gången:) Men har fysik prov på Torsdag:( Hoppas det går bra för mig orkar inte  göra massa omprov just nu. Men det ända som jag känner just nu skoltrött men det är bara stå ut några dagar till så :):):):)
Idag på bild lektionen idag blev vi klara med vårt hus till våran rap,guliga gubbe,bögiga familj:)
Fast vi har ett till hus till våran familj

Bubbel!

Heej  idag skulle jag göra omprov men det fick visst skjutas upp till imorogn istället nu hinner jag att träna ännu mera. Men idag måste jag lägga mig tidigt för att jag har sovit dåligt dom här senaste dagarna  Ja, idag var vi hemma hos Moa som ni kanske redan vet  Men vid halv sex tiden tror jag att vi gick till pärlan och där var Matte Linnea Leo Filip och vi hade faktisk ganska kul där. Senare vid halv 7 tiden drog typ alla hem haha.


Mackor

Heej! är hemma hos Moa just nu. Vi sitter och käkar goda mackor som Moa har gjort.  Jag uppdaterar lite senare   Ciao


Heelo bitches!

Heelo är på bättre humör idag  Idag så åkte jag och Linnea till tumba vi hade det så där Hittade inget fint men jag köpte en rengörings mask som jag ska lägga dagen innan skolavslutnigen och sen köpte jag sprejdeo gillar inte vanlig deo för det blir bara kletigt haha Ja nu ska jag plugga senare. Bloggar kanske ett inlägg till idag eller så får vi väl höras imorgon!

:(

Heej förlåt att jag inte har uppdaderat typ på hela dagen men har inte mått så bra... Men åkte till skärholmen lite snabbt och skulle titta om jag kunde hitta något till skolavslutnigen men kan inte visa upp än det kommer jag göra några dagar innan skolavslutnigen:) Men imorgon ska jag och Linnea åka till Tumba jag ska lämna tillbaka en skjorta som jag köpte idag och det var inte den jag skulle ha på mig på skolavslutnigen. Men kommer inte blogga så lika mycket dom här senaste dagarna mår inte så bra av det här kan tyvär inte berätta. Men kanske kan göra några inlägg då och då:)

Bilder från Tältningen

                 50 kilo packning! lite trött?     haha                                  YYOOO
SNYGGING
LITE KALLT?
         WOOW!LOVE YOU
          
                            haha gullungarunderställ skönt?

DET HÄR GÅR FRAMMÅT!
PUSSELI PUSS



Tangetnbord sönder....

                         Förlåt att jag inte blogga igår, men tagentbordet fugerade inte konstigt va?

Idag hade vi matte prov ja det gick väl bra? Kanske gör om prov på måndag:( Efter skolan gick Moa Wilma och jag till slänggungan tror jag att det stavas haha! Ja vi hade kul! Sen gick vi till Unkan drack lite vatten sen sa vi Heej! till Micha och sen drog vi till pärlan men igen var där så vi tog lite bilder och sånt senare gick Moa hem så Wilam och jag  var kvar och gjorde en sak vi inte kan berätta haha!


UPPKLIPPT!

 


Heej jag ska klippa mitt hår uppklippt innan skolavaslutnigen hoppas jag fast jag kommer ju ha längre hår en vad det är på bilden men kunde inte hitta en bättre bild. Men vad tycker ni? tror ni att det kommer bli fint på mig? Det hoppas jag anars går skolavslutnigen åt helvete!


Hjälp mig till skolavslutnigen <3 vilken passar mig?

1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:Ett par vita fina klackar med<3
9:samma här<3


Tack så väldigt mycket Moa !

                                                                                                                                                                      



      

 Tack! Tack! Tack! Moa hon har gjort så jag har fastnat på den är låten jag sjöng så här när jag var ute själv "VILL DU LIGGA MED MIG DÅ"  Och då var en kille som gick för biii mig och baa hhööö? Heregud vad pinsamnt!


TJoo! fyfan!

Tjoo fyfan vad det regnar och blixtrar! Skulle bara ner till Salem centrum för att jag skulle köpa en sak pappa som han behövde sen när jag kom ut från affären så började det spöö regna verkligen fick typ sitta där i någon timma haha! Ja vad ska jag skriva mer om? Jag måste plugga till ett matte provet på fedag suger på matte måste bli bättre har bara blivit sämmre inte bra inte bra alls!

Läggdags för min del

 Idag måste jag sova tidigt är så jävla trött på morgonen !! inte kul alls:( Så Godnatt för mig iallfall :)

Så jävla trött på skolan!

Heelo snyggos! Hur har eran dag varit, min dag gick väl bra kan man säga Dagen slutade med att jag var med Leo Linnea Emmy Jennifer och lite Bella me. Leo jag och Bella gick till filmkedijan en snabbis sen gick vi till pärlan men det var tråkigt så sen gick Bella och sen kom Linnea och Emmy så vi gick till skolan och hängde där  typ halva dagen kan man säga men det ar skönt och bara sitta där och snacka haha!
         


Dagens


Från skärholmen

Linne från H&M 49:-
 Mörk blå keps från stadium 149:- fast den är ljusare
Örhgängen  från Accent 35:-
Tröja från Gina 74:- REA ORDEINARE PRIS 149:-
Baksidan av tröjan, tröjan är finare i verkligheten
Kofta från H&M 199:- mörkblå fast den är ljusare

Skärholmen med Bästa Linnea♥

Förlåt Förlåt att jag inte har hunnit att blogga idag:( Men ska försöska bli bättre de lovar jag:) Men måste ju skriva om födelsedagen och allting och så men det kommer något inlägg om de någon gång haha!

Heej Hur har eran dag varit min har varit super kul! Fast det ränkna lite. Idag åkte jag och Linnea till skärholmen för att jag hade ju så mycket pengar och presentkort och sånt:) Köpte gabska mycket tyckte jag närbjag var där när jag väl kom hen tyckte jag vafan va lite! haha:) Vi käkade på Milla´s det är så jävligt gott där men börjar tröttnat lite på de stället:( Men lägger ut sakerna lite senare


Love you♥


Det jag fick:)

Jag fick 3 stycken presentkort från H&M haha! Kommer inte ihåg hur mycket pengar det är i korten. Och 1000kr i kontant och perfym från syrran men har inte bild på den ni får se den någon anna gång. Jag ska få present av mina föräldrar slutet av månaden:) 

FÖDELSEDAG BRANET♥




Är tillbaka till Salem♥

Heej Nu är jag tillbaka har saknat er har så jävla ont i ryggen.  Kom hem vid 3 duchade och käka byte om... Senare vid 4-5 kom mina kusiner och släktingar och firar mig just nu alla har inte kommit än.. men bloggar senare om gårdagen.

Jaaa!!!!

God morogn idag är dagen !!! TÄLTA! Nu måste  jag äta sen fixa ryggan lite som det känns att den väger 100kg men det gör den inte:) Måste ringa Linnea snart vi ska gå ner till rönninge tillsammans dte kommer koma bilder från ditt:)

Fredag blir jag 13år!


TÄLTA SKA DET BLI!

Heej har tyvär inte tid att blogga alls är trött hinner inte. MEN IMORGON SKA JAG OCH MIN KLASS GÅ UT OCH TÄLTA WWWIIIIIII! SUPERGLAD. Ska sova med Moa Linnea det ska blir kul! och sen på fredag när jag kommer hem fyller jag år och du ska vi fira mig med mina kusiner och släktingar snacka om at jag kommer att vara trött  hej då hörs på fredag kanske

Wilma♥


Hon var shit bra måste jag bara säga! Hon äger (Big smile) Men årets talangjakt ägde det var jätte många som var jätte duktiga och årets vinnare var Hedda Hultgren tror jag att hon heter hon var också shit bra. Det var överfult! fick nästan inte plats haha. J jag vet talnagjakten var för några dagr sedan men tänkte ändå skriva någon om det. Men det ändå som var jobbigas när domarna skulle göra sin grej vem som skulle koma 1:a 2:a osv typ 50år tog det!

Garnudden

Heeej älskar vädret verkligen!!! Efter skolan gick Moa Linnea Wilma och jag ner till granudden och doppade fötterna lite men Wilma tog ett helt dopp iskalll ju! Sen var vi där någon timma lite senare så ser vi Felicia och Jennie koma och Jennie hoppade typ i 3-5 gånger ååå va kallt!. Sen vi fyra tiden drog alla hem men Linnea och jag tänkte handla lite men när jag kommer hem kände jag att jag inte orka så jag ringde henne och sa att jag inte följer me:(  Men fick typ inga bilder på från garnudden tror jag ska leta vidare men lägger ut videosar har bilder från skolan




Godmorgon

Godmorgon sitter hära och käkar frulle är ganska trött:( vet inte varför? jo för jag sov ju lite dåligt men varför? Men jaja börjar klockan 8.00 har matte först svenska osv... Men nu ska jag njuta av min frukost Ha en bra dag så länge!

....

Heej förlåt att jag inte blogga typ på heela dagen men  orkade inte blogga när det vat så fint väder..... Min dag började med att jag badade med Harika hennes systerdotter tror jag? och min syrra. Sen åkte jag och min syrra och handla lite saker på Maxi och sen kom jag hem vid halv fyra tiden. Jag byte om och gick ut typ halv 5 och träffade Micha Jason och Leo vi gick runt gjorde en massa och sånt. Sen kom jag hem vid 7 tiden käka tittade på Jesesy shore den tog ju slut vi nio  tiden så jag städade lite och duchade och nu är jag här . Men nu måste jag sluta skriva måste föna håret och sen lägga mig är sjukt trött! Hej då

DAIM♥

      
Dom är shit goda tycker jag
det som är i är..... Bitar av diam,krispiga cornflakes och len mjölkchoklad


NYA SKOR♥

Heej! SNYGGOS! Hur var er härliga dag? Min har varit solig/bra.... Köpte ett par nya skor idag.... ps lämna tillbaka mina pumps klacken hade gått sönder


Hej då


SOLI SOLI

Heej snart ska jag till stan med syrran och köpa lite saker till mig som jag behöver. Ska ta bussen 14.20 nu måste jag fixa lite saker inann jag åker till stan. OOOoo juste jag bloggar om gårdagen när jag kommer hem puss!

LÄNGE SEDAN VAR DET

Hello! Hur har eran dag varit? Min har varit shit bra! Vi fick håltimme på spanskan och spanska var vår sista lektion som var ännu bättre vi fick sluta och franskan och tyskan fick stanna kvar haha! Jag drog hem lämna mina saker och bytte om och gick tillbaka till skolan. För vi skulle dra hem till Moa men hon hade ju franska så jag orkade inte stanna kvar i 45min. Sen gick vi hem til Moa käka och snacka lite och hennes lillebror och hanns kompis störde oss hela tiden från början var det okej sen gick det för långt vi blev shit arga på dom så jävla jobbiga! Sen vi kl 17.45 ungefär gick vi ut och sprang/jogga (länge sedan jag gjorde det) i en timme ungefär vi var på lekpark och lekte också haha. Sen kom jag käka fixa lite saker och nu är jag här och sitter och bloggar. Hörs lite senare


Äntligen!

Ja äntligen händer det vi alla har väntat på " DESINGEN" alla eller jag har väntat på ....... Så vad tycker ni blev det snyggt eller? kommertarer Tack!


                                                         Tack Moa♥

Fina Cheyer♥

                        

Maj?

Heej...  Va fan! hur kan det bara börja snöa en dag i maj? Jaja... Man får väl ta dagarna som de kommer med vädert. Ja hur har eran dag varit min har varit super bra jao. Hanna kom och praoa i våran skola idag jag tror att hon ska göra det i 3 dagar nu. Min fb hackar jag skickar saker till mina vänner som jag inte ens gjorde nu skriver alla va?? -.- va?? ??? och bara de ååå fan va jobbigt. Nu ska jag fixa lite saker bara hörs senare


För några timmar sedan


Heej snyggos<3

Heej vilken dag måste jag bara säga men ganska kall dag haha. Men mina pumps det gör ont när jag går måste hitta en bra lösnig. Men hur har er dag varit? Min har varit ganska bra som vanligt. Efter skolan gick jag och ida till unkan och skulle vara dära en liten stund och vi träffade wille,gustav och katta som kom lite senare sen skulle alla någon annan stans jag gick hem hade så ont i fötterna och på vägen hem stäffade jag Miranda,Hanna och flera jag så va min korta dag..... Ja jag har massa plugg kankse bloggar mera ikväll om jag hinner puss o kram♥

Pumps:)

Heej! Hur är var er dag idag, min dag började lite dåligt och senare gick det bättre. Har köpt ett par nya skor kan man säga från skopunkten (Happy face) 


 En lte tydligare bild


Jag hatar henne!!!

Asså jag och min syrra skulle åka till skärholmen lämna lite saker. Vi skulle ta bussen 13.22 och vi gick ut typ 13.18 innan vi skulle gå ut säger min syrra du jävla idiot allting för vi håller på att missa bussen.. Så vi gick ut och sen  när vi var på busshålsplatsen (stavning) Så hade hon glömt sit buss kort och då sa hon till mig spring och hämta mitt buss kort och jag hade bara 3-4 min på mig. Hon sa till mig att den ligger i svarta väska osv.... och så kommer jag hem springade helt slut! går in i rummet går och kolla i svarta väskan och den är inte där jag ringer henne säger att jag inte hittar den hon kommer hem letar och så hittar hon  sitt buss kort på ett annat ställe och säger till mig du ser igenting du kan inte göra de eller de där och nu är allt mitt fel att vi missa bussen va fan är det för jävla shit!  Hon är en jävla ***** måste jag bara säga just nu!!!!!  

RSS 2.0